Ilmavesilämpöpumppu
Helsinki – Lahti

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Käyttövesi voidaan myös lämmittää ilmavesilämpöpumpulla. Tutustu ilma-vesilämpöpumppuihin ja valitse kohteeseen parhaiten sopiva malli. Toimimme pääasiassa alueella Helsinki – Lahti.

Ilmavesilämpöpumppu sopii päälämmitysjärjestelmäksi

Ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu talon pääasialliseksi lämmönlähteeksi. Kovimpien pakkasten ja suurimman lämmöntarpeen hetkellä laite ottaa automaattisesti käyttöön integroidun varajärjestelmän (sähkö, öljy tai kaasu).

Ilmavesilämpöpumppu esimerkiksi antaa lämpöä vielä -30°C pakkasella ja tuottaa +60°C asteista vettä vielä -20°C pakkasessa. Excellia mallit antavat yli 90% nimellistehostaan lattialämmitystalossa (+35°C) ja 75% nimellistehostaan patterilämmitystalossa (+50ºC) vielä -20°C pakkasella.

Ilmavesilämpöpumpulla huomattavat säästöt

Perinteiseen sähkölämmitykseen verrattuna energiaa voidaan säästää peräti 1 100 euron edestä vuodessa.


Avustus öljylämmityksestä luopumiseen

Ely-keskus tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Lue lisää energiatuesta alla olevasta linkistä.

Pyydä tarjousta kodin lämmitykseen

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja pyydä tarjousta kodin lämmitysratkaisusta. Teemme teille räätälöidyn tarjouksen niin ilmavesi- kuin maalämpöpumpuista. Tarjouspyyntö ei ole sitova.


Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse numeroon 050-5546533

Panasonic Aquarea ilma-vesilämpöpumput

Aquarea on innovatiivinen ja energiatehokas järjestelmä, joka on suunniteltu tuottamaan kotiin ihanteellinen lämpötila ja lämmintä käyttövettä myös kylmissä ulkolämpötiloissa. Ilmavesilämpöpumput sopivat ihanteellisesti uuteen taloosi tai vanhan lämmityslaitteesi tilalle. Ekologisena ratkaisuna ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen.

Aquarea High Performance

Aquarea High Performance ilmavesilämpöpumppu sopii ihanteellisesti uudiskohteisiin ja matalan kulutuksen koteihin. Lämmitys ja lämpimän käyttöveden tuotanto vaikuttavat merkittävästi rakennuksen energiankulutukseen.

Aquarea T-CAP

T-CAP-lämpöpumppu on asennettavissa sekä jälkiasennuskohteisiin, että uudisrakennuksiin niin, että kokonaiskapasiteetti säilyy jopa äärimmäisen kylmissä olosuhteissa.

Aquarea HT

Aquarea HT voi tuottaa tehokkaasti 65 °C:een menovedenlämpötilan, minkä ansiosta se sopii korkeaa lämpötilaa vaativiin lämmitysjärjestelmiin.

Mitsubishi ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Ecodan Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla, täysin uuusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Ecodan Hydrobox

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin. 

Multiheater

Multiheater Evi HP 20

Multiheater Evi HP ilmavesilämpöpumput ovat Monoblock tyylisiä ilmavesijärjestelmiä. Kun yleensä ilmavesijärjestelmissä on sekä ulko- ja sisäyksikkö, Monoblock järjestelmissä on vain ulkoyksikkö ja sisälle sijoitettava kosketusnäytöllinen kauko-ohjain. Kaikki kylmäaine on valmiiksi ulkoyksikön sisälle eikä asentamiseen tarvita kylmäaine lupia.

Multiheater Eco

Multiheater Eco on periaatteeltaan poistoilmalämpöpumppu, mutta erilainen kuin perinteiset poistoilmalämpöpumput. Se on kehitetty aivan uudesta näkökulmasta. Sen tehtävä on ottaa energiaa talteen hyvällä hyötysuhteella sieltä, missä sitä eniten tuhlataan - vähän kerrallaan, mutta koko ajan. Ilmanvaihdon hukkalämpö ja kaikki muu ylilämpö jota talossa tai muussa tilassa syntyy, siirretään ympäri vuoden energiatehokkaasti korvaamaan päälämmönlähteen ottamaa energiaa neljä kertaa edullisemmin. Samalla asunnon ilmanvaihto tulee kuntoon.