Ilmavesilämpöpumput

Ilmavesilämpöpumppu ottaa lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtää sen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Käyttövesi voidaan myös lämmittää ilmavesilämpöpumpulla.

Ilmavesilämpöpumppu sopii päälämmitysjärjestelmäksi

Atlantic ilmavesilämpöpumppu on suunniteltu talon pääasialliseksi lämmönlähteeksi. Kovimpien pakkasten ja suurimman lämmöntarpeen hetkellä laite ottaa automaattisesti käyttöön integroidun varajärjestelmän (sähkö, öljy tai kaasu).

Atlantic Alfea Excellia ilmavesilämpöpumppu esimerkiksi antaa lämpöä vielä -30°C pakkasella ja tuottaa +60°C asteista vettä vielä -20°C pakkasessa. Excellia mallit antavat yli 90% nimellistehostaan lattialämmitystalossa (+35°C) ja 75% nimellistehostaan patterilämmitystalossa (+50ºC) vielä -20°C pakkasella.

Omakoti- ja rivitalon saneeraukseen aina 100kW asti

Atlantic Alfea ilmavesilämpöpumppujen laajasta mallistosta löytyy sopiva vaihtoehto sekä uudisrakennukseen että saneeraukseen. Erityisen suosittua on ollut ikääntyneen öljylämmityksen korvaaminen Atlantic Alfea ilmavesilämpöpumpulla. Vanhassa öljylämmityksessä lämmönjako on usein toteutettu vesipattereilla jolloin menoveden korkeammasta lämpötilasta johtuen juuri Atlantic Alfea Excellia-mallin suuri pakkasteho mahdollistaa vain vähäisen apulämmön tarpeen.

Katso lisää tästä

Ilmavesilämpöpumpulla huomattavat säästöt

Saneeraamalla vanha öljylämmitysjärjestelmä Atlantic Extensa tai Excellia A.I. ilmavesilämpöpumpulla, voidaan usein puolittaa vuotuiset lämmityskustannukset.

Atlantic Alfea ilmavesilämpöpumppu maksaa asennettuna vain noin puolet maalämpöpumpun hinnasta, joten investointi on erittäin kustannusvastaava.


Avustus öljylämmityksestä luopumiseen

Ely-keskus tukee nyt siirtymistä fossiilisista lämmitysjärjestelmistä ilmavesi- tai maalämpöpumppuun, tuen määrä 4000 euroa. Lue lisää energiatuesta alla olevasta linkistä.

Pyydä tarjousta kodin lämmitykseen

Täytä alla oleva yhteydenottolomake ja pyydä tarjousta kodin lämmitysratkaisusta. Teemme teille räätälöidyn tarjouksen niin ilmavesi- kuin maalämpöpumpuista. Tarjouspyyntö ei ole sitova. 


Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös suoraan puhelimitse numeroon 050-5546533

Atlantic ilma-vesilämpöpumput

ilmavesilämpöpumput sopivat ihanteellisesti uuteen taloosi tai vanhan lämmityslaitteesi tilalle. Ekologisena ratkaisuna ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen. Atlanticin kehittämä kaksoiskoaksaalilämmönvaihdin on suunniteltu nimenomaisesti ilmavesi järjestelmiin. Tällä Alféa malleissa käytetyllä lämmönvaihtimella:
-ei ole tukkeutumisvaaraa
-ei suurta virtausvastusta
-ei jäätymisvaaraa
-suuri paineenkesto
-tehokas lämmönsiirto

Alféa Extensa A.I.

Alféa Extensa A.I. ilmavesilämpöpumput sopivat ihanteellisesti uuteen taloosi tai vanhan lämmityslaitteesi tilalle. Ekologisena ratkaisuna ne siirtävät ulkoilman sisältämän lämpöenergian talosi lämmitykseen.


Alfea Excellia A.I

Suorituskyky, joka takaa lämmitysvedelle jopa 60°C lämpötilan vaikka ulkona on pakkasta -20°C. Lämmöntuotto jatkuu aina -30°C asti. Atlantic Excellia A.I. on voimakas talon päälämmönlähde.
Ihanteellinen ratkaisu lämmitysjärjestelmän saneeraukseen, kuten öljykattilan vaihto lämpöpumppuun kun talossa on vesipatterilämmitys. Täydellinen lämpöpumppu, jota voit hallita Atlantic Cozytouch-palvelun kanssa älypuhelimellasi tai tabletillasi.

Mitsubishi ilmavesilämpöpumput

Mitsubishi Ecodan Ilmavesilämpöpumppu

Ilmavesilämpöpumppu lämmitykseen ja lämpimän käyttöveden tuottoon. Mitsubishi Electric Ecodan ilmavesilämpöpumppu portaattomalla invertteritekniikalla, täysin uuusi säätöjärjestelmä ja lukuisat muut ominaisuudet maksimoivat lämmityksen energiatehokkuuden, mikä näkyy myös sähkölaskussasi.

Mitsubishi Ecodan Hydrobox

Ecodan Hydrobox mahdollistaa energiaa säästävän lämmitysjärjestelmän helpon ja nopean asennuksen pieniin ja keskisuuriin kiinteistöihin. 

Multiheater

Multiheater Evi HP 20

Multiheater Evi HP ilmavesilämpöpumput ovat Monoblock tyylisiä ilmavesijärjestelmiä. Kun yleensä ilmavesijärjestelmissä on sekä ulko- ja sisäyksikkö, Monoblock järjestelmissä on vain ulkoyksikkö ja sisälle sijoitettava kosketusnäytöllinen kauko-ohjain. Kaikki kylmäaine on valmiiksi ulkoyksikön sisälle eikä asentamiseen tarvita kylmäaine lupia.

Multiheater Eco

Multiheater Eco on periaatteeltaan poistoilmalämpöpumppu, mutta erilainen kuin perinteiset poistoilmalämpöpumput. Se on kehitetty aivan uudesta näkökulmasta. Sen tehtävä on ottaa energiaa talteen hyvällä hyötysuhteella sieltä, missä sitä eniten tuhlataan - vähän kerrallaan, mutta koko ajan. Ilmanvaihdon hukkalämpö ja kaikki muu ylilämpö jota talossa tai muussa tilassa syntyy, siirretään ympäri vuoden energiatehokkaasti korvaamaan päälämmönlähteen ottamaa energiaa neljä kertaa edullisemmin. Samalla asunnon ilmanvaihto tulee kuntoon.