Toimitusehdot

Suomen Energia Expertti Oy toimittaa tuotteet kuluttaja-asiakkaille veloituksetta.

 Joskus tuotteissa on vikoja joko kuljetuksesta tai jostain muusta syystä johtuen esim valmistusvika. Jos kyseessä on selkeä vika kuljetuksesta johtuen voi tuotteen palauttaa samalla kuljetuksella jolla se on tullut perille. Silloin on erittäin tärkeää ottaa valokuva tuotteen vahingon toteamiseksi ja myös kuva kuljettajan allekirjoittamasta rahtikirjasta. Molemmat kuvat tulee toimittaa myyjälle. Asiakkaalle ei tästä koidu kustannuksia.

Takuukorjauksissa laite korjataan ensisijaisesti paikanpäällä. Jos laitteessasi on vikaa ota yhteyttä myyjään: Huoltomies soittaa ja sopii huolto ajankohdasta kanssasi. Asiakkaalle ei tästä koidu kustannuksia.

Verkkokaupassa on 14 vrk oikeus palauttaa virheetön tuote alkuperäisessä pakkauksessa erikseen sovittuun osoitteeseen. Palautusaika lasketaan tuotteen toimituspäivästä. Mikäli haluat palauttaa tuotteen ole yhteydessä myyjään; sähköposti: info.suomenenergiaexpertti@gmail.com tai puhelinnumero: 0505546533. Kuluttaja vastaa tuotteen palautuskustannuksista.

Mikäli tuote on asennettu ja asiakas haluaa peruuttaa kaupan vedoten 14vrk palautusoikeuteensa, hän sitoutuu maksamaan asentajan kustannukset.Asennuksen purkaminen vaatii kylmäaineluvat omaavan asentajan purkamaan asennusta, asiakas sitoutuu maksamaan tästä koituvat kustannukset. 

Asennus katsotaan palveluhyödykkeeksi, eikä se näin ollen kuulu palautusoikeuden piiriin, mikäli asennus on jo suoritettu. Myöskään asennuksessa käytettyjen tarvikkeiden hintaa ei korvata, mikäli niitä ei pystytä käyttämään uudelleen.

Maksupalautukset tehdään samaan maksutapaa käyttäen jolla maksu on suoritettu.

Suomen Energia Expertti pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen ja palauttaa asiakkaan maksaman summan mikäli verkkokaupasta tilattua tuotetta ei ole kohtuullisen ajan kuluessa saatavilla. Tilauksen peruuttamisesta ilmoitetaan asiakkaalle välittömästi, kun tuotteen puuttuminen huomataan ja mahdolliset maksetut rahat palautetaan välittömästi. Pankkien viiveestä johtuen rahojen palautukseen voi mennä 1-3 arkipäivää.