Cooper&Hunter ICY ilmalämpöpumppu

ICY III on hinta-laatusuhteeltaan ylivoimainen ja ominaisuuksiltaan todella kattava ilmalämpöpumppu lämmittämään pohjoisia koteja. Edullinen ja varma valinta. Kaksoiskompressoritekniikka, wifi vakiona.

Valitse variaatio:

Alkaen 1 469,00 €

Kuvaus

Cooper&Hunter ICY III on hintalaatusuhteeltaan erinomainen vaihtoehto niin lämmitykseen kuin jäähdytykseen. Kaksivaiheinen kompressori takaa laitteen toiminnan myös kovillakin pakkasilla. Laitteen toimintaväli on -30 °C-48°C.

ICY III malli on luokiteltu A+++ energialuokituksella. Korkea energialuokitus kertoo korkeammista säästöistä lämmityskuluissa. Laite käyttää R32-kylmäainetta, jonka CO2 kuormitus ympäristölle on vain kolmanneksen edelliseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna.

Kattavat ominaisuudet lisäävät laitteen käyttömukavuutta, mikä on yksi tärkeimmistä kriteereistä laadukkaalle lämpöpumpulle. Hinta tasoltaan edullisesta ICY III lämpöpumpusta löytyviä ominaisuuksia on:

  • I FEEL, FOLLOW ME toiminto, lämpötila mitataan kaukosäätimestä, jolloin saadaan kohdenettua lämmitys tilaan, jossa oleskellaan.
  • LAAJAKULMAINEN PUHALLUSALUE, Erittäin laaja säätöalue mahdollistaa ilmavirran ohjaamisen monipuolisesti vedontunteen vähentämiseksi.
  • YLLÄPITOLÄMMITYS, Laite ylläpitää matalaa sisälämpötilaa ja suojaa näin rakennusta jäätymiseltä samalla kuluttaen vain vähän energiaa.
  • AUTOMAATTITOIMINTA, laite valitsee automaattisesti puhallusnopeuden ja lämmitys/viilennys toiminnot.
  • NUKAHTAMISTOIMINTO, Lämpötilasäätyy hitaasti viileämmäksi tai lämpimämmäksi säästäen energiaa, mutta kuitenkin säilyttäen mukavan lämpötilan.
  • 24H AJASTIN
  • KUIVAUSTOIMINTO, estää bakteerien kasvua
  • ÄLYKÄS VEDENPOISTO, ottaa huomioon sekä höyrystimen, että ympäristön lämpötilan. Tarkempi ohjaus lisää varmuutta mukavuuteen.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistajalta Cooper&Hunter:

Cooper&Hunters Supreme ilmalämpöpumppu

Uusin kaksivaiheinen invertterikompressori uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella - Korkein saavutettavissa oleva energiatehokkuusluokka A+++ - Tehokas toiminta vielä -30°C - Wi-Fi-ohjaus - Erittäin alhainen äänitaso - vain 18 dB. Neljä eri väriä ja tehoa.

Alkaen 1 469,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme: