Cooper&Hunters Arctic NG ilmalämpöpumppu

Hinta laatusuhteeltaan erinomainen, pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ilmalämpöpumppu, joka toimii jopa -25°C pakkasissa. Tehokas, kaunis ja hiljainen lämpöpumppu on varmaa ja yksinkertaista lämmityslaitetta etsivän valinta.

Valitse variaatio:

Alkaen 899,00 €

Kuvaus

Cooper&Hunter NG-sarjan ilmalämpöpumput ovat tyylikkäitä, edullisia ja luotettava valinta. Pohjoisen ankariin olosuhteisiin suunniteltu lämmitykseen tarkoitettu ilmalämpöpumppu. Älykäs sulatus, kompressorin ja alustan lämmitys sekä ulkoyksikön puhalluksen säätö, takaavat laitteen toiminnan myös pakkasilla.

NG lämpöpumppujen energiatehokkuusluokka on A++, SCOP 4,0-4,1 ja SEER 6,5-7,0 kertovat laitteen tehokkuudesta ja sen mukana tulleista säästöistä lämmityskustannuksissa. Laitteessa käytetty R32-kylmäaine on kuormittaa ilmastoa kolme kertaa vähemmän kuin edellinen R410A-kylmäaine.

Uuden sukupolven plasmasuodatin takaa laadukkaan ilmanpuhdistuksen ja raikkaan puhallusilman. Vaaka- ja pystysuuntainen ilmapuhalluksen moottoriohjaus mahdollistaa puhallusilman ohjaamisen helposti haluamaasi suuntaan.

Laitteen vakiovarustukseen kuuluu:

  • +8°C ylläpitotoiminto, hyödyllinen toiminto mökille tai autotalliin. Estää rakennusta jäätymästä, säästää energiaa
  • Wi-Fi, Sisäänrakennettu Wi-Fi mahdollistaa laitteen etähallinnan silmän räpäyksessä
  • Pehmeä käynnistys ja älykäs esilämmitys, ei puhalla kylmää ilmaa lämmitystilassa.
  • Sisäyksikön ja kaukosäätimen näytössä taustavalo

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistajalta Cooper&Hunter:

Cooper&Hunters Supreme ilmalämpöpumppu

Uusin kaksivaiheinen invertterikompressori uudella ympäristöystävällisemmällä R32 kylmäaineella - Korkein saavutettavissa oleva energiatehokkuusluokka A+++ - Tehokas toiminta vielä -30°C - Wi-Fi-ohjaus - Erittäin alhainen äänitaso - vain 18 dB. Neljä eri väriä ja tehoa.

Alkaen 1 469,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme: