Gree Amber ilmalämpöpumppu

Tyylikäs, ekologinen ja erittäin tehokas

Maailman suurimman ilmalämpöpumppujen valmistaja Green kehittämä Gree Amber-sarja on on yhdistelmä tehokkuutta, ekologisuutta ja tyyliä. Sisäyksikön valkoinen lasimainen pinta soveltuu hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Uuden teknologian ansiosta Amber lämpöpumppu pysyy tehokkaana myös kovilla pakkasilla. Monipuoliset toiminnot lisäävät asuinmukavuutta.

Valitse variaatio:

Alkaen 1 269,00 €

Kuvaus

Gree Amber ilmalämpöpumppu on ympäristöystävällinen ja erittäin tehokas laite kodin lämmitykseen. Gree amber 25-A/W on VTT:n testaama tuote. Laite saavutti testissä 3,7kW:n enimmäislämmitystehon. Lämpöpumppu tuotti vielä -30°C:n pakkasilla jopa 2,3kW:n lämmitystehon. Lämpökerroin -15°C:ssa oli 2,0 ja -30°C:ssa 1,4.

Green patentoima kaksiastekompressori takaa laitteen toiminnan erittöin suurella teholla ja korkealla hyötysuhteella jopa -30°C:ssa. Lämmitystilassa on mahdollista säätää huoneen sisälämpötila yhden asteen tarkkuudella 8°C-30°C:een välillä. Laitteella voit siis myös ylläpitolämmittää kesäasuntoja. Taekasti säädettävä lämpötila takaa myös juuri sopivan sisälämpötilan. I feel- toimintoa hyödyntämällä saat säädettyä lämpötilan sopivaksi juuri siellä missä oleskelet. I feel- toimintoa käytettäessä laite mittaa lämpötilan kaukosäätimessä sijaitsevista lämpöantureista ja säätää puhalluksen sen mukaisesti.

Uuden R32-kylmäaineen kasvihuonepäästöt ja ympäristövaikut ovat noin kolmanneksen perinteiseen R410A-kylmäaineeseen verrattuna. Amber ilmalämpöpumput edustaa korkeinta mahdollista A+++ -energiatehokkuusluokkaa lämmityksessä sekä viilennyksessä.

Ominaisuudet

  • Takkatoiminto, kierrättää ilmaa ja levittää samalla muusta lämmönlähteestä tulleen lämmön huoneeseen
  • Sisäänrakennettu Wi-Fi, mahdollistaa laitteen etäohjauksen puhelimella tai muulla mobiililaitteella.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistajalta Gree:

Gree multi split ilmalämpöpumppu

Gree Multi-Split R32 Ilmalämpöpumppu kahdella sisäyksiköllä Gree Multi-Split R32 on kahdella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu kotien ja toimistotilojen jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen. Maailman suurimpana ilmalämpöpumppuvalmistajana Green suuret tuotantosarjat mahdollistavat huippulaatuiset tuotteet kilpailukykyiseen hankintahintaan.

2 068,00 €

Gree kattokasetti ilmalämpöpumppu

GREE U-Match sarjan kattokaseteilla viilennät tehokkaasti, mielyttävästi ja tyylikkäästi toimistot, liiketilat, ravintolat, kokoustilat ja vastaavat suuret tilat. Kattoon asennettavasta sisäyksiköstä jää näkyviin vain tyylikäs valkoinen paneeli.

Alkaen 2 019,00 €

Gree Amber ilmalämpöpumppu

Tyylikäs, ekologinen ja erittäin tehokas Maailman suurimman ilmalämpöpumppujen valmistaja Green kehittämä Gree Amber-sarja on on yhdistelmä tehokkuutta, ekologisuutta ja tyyliä. Sisäyksikön valkoinen lasimainen pinta soveltuu hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Uuden teknologian ansiosta Amber lämpöpumppu pysyy tehokkaana myös kovilla pakkasilla. Monipuoliset toiminnot lisäävät asuinmukavuutta.

Alkaen 1 269,00 €

Gree Fairy ilmalämpöpumppu

Gree Fairy -ilmalämpöpumppu on sekä ympäristöystävällinen että erittäin tehokas. Siro valkoinen sisäyksikkö soveltuu kokonsa ja värinsä johdosta erittäin hyvin skandinaaviseen vaaleasävyiseen sisustukseen. Huomaamaton sisäyksikkö on suunniteltu jakamaan lämpöä tehokkaasti. Hiljaisesta sisäyksiköstä, joka voidaan säätää jopa seitsemälle eri puhallinteholle, tulee haluttu perheenjäsen, joka löytää paikkansa kodin edullisena ja ekologisena lämmittimenä

Alkaen 1 164,00 €

Gree lattiamalli ilmalämpöpumppu

Console -ilmalämpöpumppu Gree Console -ilmalämpöpumppu on tyylikäs seinää vasten lattian rajaan sijoitettava lämmitys- ja viilennyslaite. Se levittää lämmön tasaisesti huonetilaan ylöspäin puhaltamalla ja halutessasi napin painalluksella samanaikaisesti myös laitteen alaosasta.

1 395,00 €

    TUtustu myös muihin tuotteisiimme: