Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishin Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP on hiljainen, kompaktin kokoinen ja jakaa lämmön tasaisesti tilaan. Parasta laatua havittelevalle erinomainen valinta.

Uusi ekologinen R32-kylmäaine tuottaa CO2-kuormitusta vain kolmanneksen, edeltäjäänsä R410A-kylmäaineeseen verratuna

Valitse variaatio:

Alkaen 1 479,00 €

Kuvaus

Mitsubishi electric AP sarja jatkaa jo tutuksi tullutta Mitsubishi Electricin laatuajattelua. Vain paras on kyllin hyvää. Parhaan laadun takaamiseksi Mitsubishi Electric valmistaa lämpöpumput komponenteista lähtien omilla tuotantolaitoksillaan. Laadun aistii ensi silmäyksellä, sillä mistään ei ole tingitty eikä varsinkaan jätetty sattuman varaan. Tämä laite takaa huolettomat käyttövuodet koko laitteen elinkaaren ajalle.

AP-sarjan sisäyksikkö on tyylikkäästi muotuiltu ja sen värimaailma istuu vaativiinkin ympäristöihin. Mitä kompaktiin kokoon tulee 798 mm leveys ja 299 mm korkeus tekee laiteesta varsin huomaamattoman.

Hiljainen sisäyksikkö lisää käyttömukavuutta. Laitteen äänenpaine on alimmillaan 19dB(A), jota hädin tuskin voi enää korvalla kuulla. Puhallintehojen laaja säätöalue ja uudistetut puhallusilmanohjaimet poistavat vedon tunteen lämpimän/viileän ilman tuottamisessa.

Energialuokka A+++ jäähdytyksessä ja A++ lämmityksessä kertoo erinomaisesta energiatehokkuudesta. Mitä energiatehokkaampi lämmityslaite on sitä enemmän säästät lämmityskustannuksissa.

Hankintaturvatuote-merkki koskee AP25 ja AP35 malleja.

AP50-mallia suosittelemme ensisijaisesti yleisiin tiloihin, kuten liiketilat, toimistot ja muut vastaavat tilat.

Ominaisuuksia

  • Wi-fi Laitteen sisäänrakennettu wifi mahdollistaa lämpöpumupn etäohjauksen MELCloud applikaatiolla
  • Ylläpitolämpötila Hyödyllinen esim. autotalleissa ja kesäasunnoissa
  • Viikkoajastin neljä ajastusmahdollisuutta jokaiselle viikonpäivälle
  • Toimintojen lukitus helpottaa lapsiperheiden arkea

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistajalta Mitsubishi Electric:

Mitsubishi Electric Ft ilmalämpöpumppu

Tehokas ja laadukas ilmalämpöpumppu koviinkin pakkasiin. FT-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät 100% nimellisteholla, jopa -15°C pakkasessa ja lämmittää vielä -35°C. Valmistajana Mitsubishi Electric on tunnettu laadukkaista, pitkäikäisistä sekä tehokkaista laitteistaan ja FT-sarja on jatkoa vahvalle laadulle ja edistyksilliselle tekniikalle.

Alkaen 1 664,00 €

Mitsubishi kattokasetti ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Alkaen 2 426,00 €

Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin LN-sarja vie ilmalämpöpumput uudelle aikakaudelle. Neljä värivaihtoehtoa omaava tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään paljon uusia ominaisuuksia, joilla päästy energiatehokkaaseen, tyylikkääseen ja mikä tärkeintä asuinmukavuutta lisäävään kokonaisuuteen. Uudet uniikit ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta ja tuo lisäsäästöjä lämmitykseen. Yötoiminnolla voit laskea ulkoyksikön äänitason miltein kuulumattomiin ja Hyper Heating pitää yllä laitteen nimellistehoa kovillakin pakkasilla.

Alkaen 1 799,00 €

Mitsubishi sisäyksiköt

Sisäyksiköitä ei voi ostaa erillisenä tuotteena, mutta näillä tuotteilla voitte rakentaa oman kokonaisuuden Mitsubishi Multi Split laitteesta. Myös LN 35 ja LN 50 malleista löytyvät eri värivariaatiot. Kysy tarjousta. Ulkoyksikkö vaihtoehdot löydät alla olevasta linkistä.  Mikäli tarvitset multisplit laitteisto kiinnostaa, muttet ole varma millainen kokoonpano tulisi tilata, ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme etsii parhaan mahdollisen ratkaisun teille.

Alkaen 474,00 €

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishin Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP on hiljainen, kompaktin kokoinen ja jakaa lämmön tasaisesti tilaan. Parasta laatua havittelevalle erinomainen valinta. Uusi ekologinen R32-kylmäaine tuottaa CO2-kuormitusta vain kolmanneksen, edeltäjäänsä R410A-kylmäaineeseen verratuna

Alkaen 1 479,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme: