Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin LN-sarja vie ilmalämpöpumput uudelle aikakaudelle. Neljä värivaihtoehtoa omaava tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään paljon uusia ominaisuuksia, joilla päästy energiatehokkaaseen, tyylikkääseen ja mikä tärkeintä asuinmukavuutta lisäävään kokonaisuuteen.

Uudet uniikit ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta ja tuo lisäsäästöjä lämmitykseen. Yötoiminnolla voit laskea ulkoyksikön äänitason miltein kuulumattomiin ja Hyper Heating pitää yllä laitteen nimellistehoa kovillakin pakkasilla.

Valitse variaatio:

Alkaen 1 799,00 €

Kuvaus

Mitsubishi Electric LN-sarjan ilmalämpöpumput on taattu toimimaan Pohjoisen vaativissa olosuhteissa. LN-sarjan ilmalämpöpumpuilla on korkein mahdollinen energiatehokkuusmerkintä A+++. SCOP 5.2 kertoo laitteen tuottavan 5,2kW lämpöä jokaista sähkönä kulutettua kW:ta kohden.

Kaksoissiivekkeet ja tuplailmaohjaimet saavat puhallusilman jakautumaan huonetilaan pienemmällä ilmanvirtausnopeudella. Lämmitys ja jäähdytysilma leviää kotiisi vedottomammin ja miellyttävästi. Nämä ominaisuudet myös taakavat lämpöpumpun ilman jakautumisen tasaisemmin ja tehokkaammin kotiisi.

Infapunatunnistin mittaa automaattisesti huoneen lämpötilat eri eäisyyksiltä. Tunnistin analysoi lämpötilan kolmiulotteisesti, jolloin laite havaitee onko huoneessa ihmisiä ja säätää ilmavirtauksia automaattisesti valintasi mukaisesti joko kohti tai ohitse ihmisistä.Kun 3D i-see sensor havaitsee ettei huoneessa ole ketää, ilmalämpöpumppu säätyy energiasäästötoiminnolle, jolloin se laskee tehon kulutusta 10minuutissa 10% ja 60 minuutissa 20%.

Allerginen tai herkkä erilaisille hajuille? Plasma Quad Plus ilmanpuhdistustoiminnolla ehkäiset 94-99% ilmassa leijuvista pienhiukkasista. Pölyä ja likaa hylkivällä kaksoispinnoitteella mahdollistetaan laitteen sisäosien puhtaana pysyminen kauemmin. Puhtaammat pinnat auttavat säilyttämään laitteen energiatehokkuuden koko sen käyttöiän ajan.

LN-sarjan lämpöpumppujen täysin uusi kompressori ja A+++ energiatehokkuusluokka kertoo sen olevan suunniteltu tuottamaan tehokasta lämmitystä kovillakin pakkasilla.

Hype Heatingin ansiosta lämpöteho pysyy nimelliskapasiteetissaan jopa -15°C pakkasissa. Tämä uniikki ominaisuus löytyy vain Mitsubishi Electricin lämpöpumpuista.

Muita ominaisuuksia:

 • sisäänrakennettu Wi-Fi ohjaus MELCloud sovelluksella
 • Takkatulitoiminto
 • Kaukosäädin taustavaloilla, löydä oikeat säädöt myös heikossa valossa
 • Yötoiminto, laskee ulkoyksikön äänentason 3dB, yksi markkinoiden hiljaisimmista lämpöpumpuista

Plasma Quad Plus: Testiraportit viruksille, bakteereille, homeitiöille ja allergeeneille

  • Bakteerit, 99% poistettu 162 minuutissa, 25 m3 testitilasta (KRCES-Bio Testaus No. 2016-0018)
  • Virukset, 99 % neutralisoitu 72 minuutissa, 25 m3 testitilasta (vrc.center, SMC No. 28-002)
  • Homeitiöt, 99% neutralisoitu 135 minuutissa (Japan Food Research Laboratories, Testaus No. 16069353001-0201)
  • Allergeenit, Kissankarvat ja siitepöly, 98% neutralisoitu (ITEA Report No. T1606028)
   

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistaja Mitsubishi Electric:

Mitsubishi Electric Ft ilmalämpöpumppu

Tehokas ja laadukas ilmalämpöpumppu koviinkin pakkasiin. FT-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät 100% nimellisteholla, jopa -15°C pakkasessa ja lämmittää vielä -35°C. Valmistajana Mitsubishi Electric on tunnettu laadukkaista, pitkäikäisistä sekä tehokkaista laitteistaan ja FT-sarja on jatkoa vahvalle laadulle ja edistyksilliselle tekniikalle.

Alkaen 1 664,00 €

Mitsubishi kattokasetti ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Alkaen 2 426,00 €

Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin LN-sarja vie ilmalämpöpumput uudelle aikakaudelle. Neljä värivaihtoehtoa omaava tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään paljon uusia ominaisuuksia, joilla päästy energiatehokkaaseen, tyylikkääseen ja mikä tärkeintä asuinmukavuutta lisäävään kokonaisuuteen. Uudet uniikit ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta ja tuo lisäsäästöjä lämmitykseen. Yötoiminnolla voit laskea ulkoyksikön äänitason miltein kuulumattomiin ja Hyper Heating pitää yllä laitteen nimellistehoa kovillakin pakkasilla.

Alkaen 1 799,00 €

Mitsubishi sisäyksiköt

Sisäyksiköitä ei voi ostaa erillisenä tuotteena, mutta näillä tuotteilla voitte rakentaa oman kokonaisuuden Mitsubishi Multi Split laitteesta. Myös LN 35 ja LN 50 malleista löytyvät eri värivariaatiot. Kysy tarjousta. Ulkoyksikkö vaihtoehdot löydät alla olevasta linkistä.  Mikäli tarvitset multisplit laitteisto kiinnostaa, muttet ole varma millainen kokoonpano tulisi tilata, ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme etsii parhaan mahdollisen ratkaisun teille.

Alkaen 474,00 €

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishin Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP on hiljainen, kompaktin kokoinen ja jakaa lämmön tasaisesti tilaan. Parasta laatua havittelevalle erinomainen valinta. Uusi ekologinen R32-kylmäaine tuottaa CO2-kuormitusta vain kolmanneksen, edeltäjäänsä R410A-kylmäaineeseen verratuna

Alkaen 1 479,00 €

  Tutustu myös muihin tuotteisiimme: