Mitsubishi sisäyksiköt

Sisäyksiköitä ei voi ostaa erillisenä tuotteena, mutta näillä tuotteilla voitte rakentaa oman kokonaisuuden Mitsubishi Multi Split laitteesta.

Myös LN 35 ja LN 50 malleista löytyvät eri värivariaatiot. Kysy tarjousta.

Ulkoyksikkö vaihtoehdot löydät alla olevasta linkistä. 

Mikäli tarvitset multisplit laitteisto kiinnostaa, muttet ole varma millainen kokoonpano tulisi tilata, ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme etsii parhaan mahdollisen ratkaisun teille.

Valitse variaatio:

Alkaen 474,00 €

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533


Lisää valmistajalta Mitsubishi Electric:

Mitsubishi Electric Ft ilmalämpöpumppu

Tehokas ja laadukas ilmalämpöpumppu koviinkin pakkasiin. FT-sarjan ilmalämpöpumput lämmittävät 100% nimellisteholla, jopa -15°C pakkasessa ja lämmittää vielä -35°C. Valmistajana Mitsubishi Electric on tunnettu laadukkaista, pitkäikäisistä sekä tehokkaista laitteistaan ja FT-sarja on jatkoa vahvalle laadulle ja edistyksilliselle tekniikalle.

Alkaen 1 664,00 €

Mitsubishi kattokasetti ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electric SLZ-M -sarjan kattokasetti-ilmalämpöpumput jakavat puhallusilman tasaisesti neljään suuntaan. Lähes huomaamaton, alas laskettuun kattoon asennettava kattokasetti soveltuu erityisen hyvin avoimiin tiloihin, kuten toimistoihin ja liiketiloihin.

Alkaen 2 426,00 €

Mitsubishi LN ilmalämpöpumppu

Mitsubishi Electricin LN-sarja vie ilmalämpöpumput uudelle aikakaudelle. Neljä värivaihtoehtoa omaava tyylikäs kokonaisuus pitää sisällään paljon uusia ominaisuuksia, joilla päästy energiatehokkaaseen, tyylikkääseen ja mikä tärkeintä asuinmukavuutta lisäävään kokonaisuuteen. Uudet uniikit ominaisuudet lisäävät käyttömukavuutta ja tuo lisäsäästöjä lämmitykseen. Yötoiminnolla voit laskea ulkoyksikön äänitason miltein kuulumattomiin ja Hyper Heating pitää yllä laitteen nimellistehoa kovillakin pakkasilla.

Alkaen 1 799,00 €

Mitsubishi sisäyksiköt

Sisäyksiköitä ei voi ostaa erillisenä tuotteena, mutta näillä tuotteilla voitte rakentaa oman kokonaisuuden Mitsubishi Multi Split laitteesta. Myös LN 35 ja LN 50 malleista löytyvät eri värivariaatiot. Kysy tarjousta. Ulkoyksikkö vaihtoehdot löydät alla olevasta linkistä.  Mikäli tarvitset multisplit laitteisto kiinnostaa, muttet ole varma millainen kokoonpano tulisi tilata, ota rohkeasti yhteyttä niin asiantuntijamme etsii parhaan mahdollisen ratkaisun teille.

Alkaen 474,00 €

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu

Mitsubishi AP ilmalämpöpumppu jatkaa Mitsubishin Electricin tutuksi tullutta laatuajattelua. MSZ-AP on hiljainen, kompaktin kokoinen ja jakaa lämmön tasaisesti tilaan. Parasta laatua havittelevalle erinomainen valinta. Uusi ekologinen R32-kylmäaine tuottaa CO2-kuormitusta vain kolmanneksen, edeltäjäänsä R410A-kylmäaineeseen verratuna

Alkaen 1 479,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme: