Mw Power Alfa ilmalämpöpumppu

Mw Power Alfa ilmalämpöpumppu on edullinen hiljainen ja tehokas ratkaisu kerrostalohuoneistoista omakotitaloihin.

Valitse variaatio:

Alkaen 665,00 €

Mw Power Alfa sarjan ilmalämpöpumput ovat tehokkaita ja edullisia ratkaisuja jokaiseen kotiin. Eneegiatehokkuusluokaltaan A++ (jäähdytys) ja A+ (lämmitys) sekä SCOP 4,0 ja SEER 6,5 kertovat huippuluokan tehokkuudesta. Invertterillä ohjautuva ulkoyksikkö optimoi käyntitehonsa, jolloin laite kuluttaa entistä vähemmän sähköä ja pysyy kunnossa pidempään.

Laite puhdistuu itsestään ja sen suodatin on helposti pestävissä. 6 kerroksinen suodatin kerää pölyä ja bakteereja ilmasta ja antaa suojaa hajuja vastaan. 

3 puhallin nopeutta ja 3D ilmanohjaus sisäyksikössä takaa vedottoman jäähdytyksen ja tehokkaan lämmityksen. I Feel toiminnolla laite tunnistaa lämpötilan kaukosäätimen olinpaikasta ja säätää lämpötilan sen mukaisesti.

Lämpöpumpun toimintaa voi ohjata joko kaukosäätimellä, tai sisään rakennetun wifi moduulin avulla kätevästi älypuhelimella tai tabletilla. Ohjaimesta löytyy lapsilukko ominaisuus, jonka ansiosta lapsiperheet voivat huoletta jättää laitteen tietylle asetukselle työpäivän ajaksi. 

Mw Power:in laitteilla on kolmen vuoden tehdastakuu

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533 

Lisää valmistajalta Mw Power

Mw Power Beta ilmalämpöpumppu

Mw Beta sarjan ilmalämpöpumppu on hiljainen ja energiatehokas ratkaisu kodin jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen. Sisäänrakennetun Wifin ansiosta saat ohjattua laitetta myös puhelimella tai tabletilla.

979,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme