Mw Power Omega 2 sisäyksiköllä

Uutuus

Mw Power Omega Multi Split ilmalämpöpumppu on tehokas ja edullinen ilmalämpöpumppu johon saa kytkettyä 2 sisäyksikköä. Sisäyksikköjen teho valitaan tilan koon mukaan. 

Valitse variaatio:

Alkaen 1 377,00 €

Kuvaus

Mw Power Omega Multi Split ilmalämpöpumppu on edullinen ja tehokas vaihtoehto suurempiin taloihin, joissa on monta suurta tilaa tai useampia kerroksia. 

A++ ja A+ energiatehokkuus luokat takaavat säästön viilennyksessä ja lämmityksessä. 4.0 SCOP ja 6.2 SEER kertovat hyvästä hyötysuhteesta. 

noin 5kW:n tehoisesta ulkoyksiköstä riittää tehoa kahteen sisäyksikköön hyvin. SisEsäyksikköjä löytyy kolmea tehoa ja tehon suosittelemme valitsemaan tilan koon mukaan, jota kyseinen yksikkö jäähdyttää/lämmittää.
Sisäyksikköjen kombinaatiot voi valita seuraavasti: 09+09, 09+12, 09+18 tai 12+12. 

5 Puhallinnopeutta sekä I feel toiminto tekevät laitteen käytöstä mukavaa ja oikean lämpötilan säätämisestä helppoa. Automaattinen uudelleen käynnistys tallentaa viimeisimmät asetukset sähkökatkoksen sattuessa ja palauttaa laitteen samoihin asetuksiin kun virrat palautuvat.

Laitteeseen on myös saatavilla wifi moduuli, joka mahdollistaa laitteen käytön älypuhelimella tai tabletilla.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä niin saat asiantuntijan arvion energiantarpeestanne sekä sopivimmasta laitteistosta. Vastaamme yhteydenottoihin mahdollisimman nopeasti, usein jo saman päivän aikana. Voitte myös ottaa meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 050 5546533  

Lisää valmistajalta Mw Power

Mw Power Beta ilmalämpöpumppu

Mw Beta sarjan ilmalämpöpumppu on hiljainen ja energiatehokas ratkaisu kodin jäähdyttämiseen ja lämmittämiseen. Sisäänrakennetun Wifin ansiosta saat ohjattua laitetta myös puhelimella tai tabletilla.

979,00 €

    Tutustu myös muihin tuotteisiimme