ilmalämpöpumput

Säästöä lämmityskustannuksiin ja lämpöä kevääseen

Viilennä sisäilmaa kesällä ja lämmitä sitä talvella. Ilmalämpöpumpun on todettu pienentävän talvipakkasten aiheuttamia lämmityskuluja merkittävästi. Laske energiakustannuksia ja nosta asuinmukavuuttasi laadukkailla ilmalämpöpumpuilla. Meiltä löydät useimmat myynnissä olevat merkit ja mallit.


Laitteen toimitus ja asennus

Asennukset alkaen 550 eur, alv 24%. Asennukset ovat kotitalousvähennyskelpoisia menoja, joten saat verottajalta palautusta asennuksesta.

Tilaus-toimitusprosessin kulku:

Kun olet tilannut valitsemasi tuotteen Suomen Energia Expertiltä asentajamme soittaa teille ja sopii tapaamisajakohdan paikan päällä tapahtuvalle, maksuttomalle asennuskatselmukselle. Koska kaikki toimituksemme toimitetaan veloituksetta suoraan osoitteeseenne pyydämme informoimaan asentajaa siitä kun kuljetusliike ilmoittaa teille milloin ostamanne laite saapuu. Samalla voitte täsmentää asentajan kanssa asennusaikataulua. Asennuksen jälkeen asentaja laskuttaa asennuksen erikseen ja toimittaa Teille asennustodistuksen.

Pystymme tarjoamaan tuotteillemme nopeat asennukset. Usein vain muutamia arkipäiviä kun laite on saapunut teille.


Ota yhteyttä

Halutessanne voitte ottaa meihin yhteyttä ja sopia maksuttomasta kartoituskäynnistä tai pyytää suoraa tarjousta tuotteista. Yhteydenotto onnistuu alla olevan lomakkeen kautta tai soittamalla meille suoraan numeroon 0505546533 

Vastaamme yhteydenottolomakkeisiin mahdollisimman pian, usein saman päivän aikana.